preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zagvozd

OBRASCI

POZIVI NA SJEDNICE UV

ŠKOLA NA DALJINU

ŠKOLA ZA ŽIVOT

Najučestalija pitanja o Školi za život zajedno s odgovorima možete pročitati na ovim poveznicama:


AKTIVACIJA mTokena
Način na koji se aktivira mToken za e-Dnevnike 
 
1. Preuzmite aplikaciju na Google Play Storeu, AppleApp Storeu ili Windows Phone Storeu. 
2. Nakon instalacije i pokretanja aplikacije potrebno je aktivirati aplikaciju.
3. Da biste aktivirali aplikaciju prvo se morate prijaviti na CARNet webmail s korisničkim podacima koji su vam dodijeljeni od CARNet-a (https://webmail.carnet.hr/login.php) .
4. Nakon prijave morate poslati zamolbu na e-mail adresu helpdesk@skole.hr i u zamolbi navesti:
Ime i prezime, OIB, broj mobilnog telefona na kojem je instaliran mToken, operativni sustav na kojem je instaliran mToken (Android, IOS...), HUSO elektronički identitet osobe čiji je mToken potrebno aktivirati (npr. ivan.ivic@skole.hr)
5. Kad ste to obavili čekate da vam CARNet pošalje aktivacijski kod. 
6. Kod unesete u predviđeno polje, proizvoljno izaberete PIN i aktivirate aplikaciju.
7. Zatim na aplikaciji odaberete jednokratna lozinka. Trebat ćete unijeti PIN koji ste odabrali prilikom aktivacije mToken-a.
8. Da biste mogli koristiti e-Dnevnik potrebno je poslati serijski broj tokena administratoru e-Dnevnika  ma mail adresu ivana.sucur1@skole.hr i administrator će unijeti vaš serijski broj u e-Dnevnik. Nakon toga možete koristiti e-Dnevnik. (Serijski broj počinje slovima CN i zatim ide peteroznamenkasti broj).

VIRTUALNE UČIONICE

Virtualne učionice za sve učitelje i nastavnike za sve predmete


Prijave za nove virtualne učionice otvaraju se u subotu, 15. prosinca 2018. godine, u 12 sati.

Učionice su organizirane po predmetima za koje primjena novih kurikuluma započinje u školskoj godini 2019./2020. Predmeti koji imaju veći broj sudionika podijeljeni su u više virtualnih učionica, dijeleći sudionike po abecedi (po prezimenima), stoga Vas molimo da se pridržavate rasporeda. Teme i ishode učenja pronaći ćete u opisu svake od virtualnih učionica, a planirani tjedni angažman je manji od četiri sata. Sudjelovanje u edukaciji u virtualnim učionicama važno je za sve učitelje i nastavnike kako bi se što bolje pripremili za frontalnu primjenu obrazovne reforme te uspješno povezali s kolegicama i kolegama.

Prva će faza edukacije u virtualnim učionicama trajati do kraja svibnja 2019., a bit će upotpunjena dvjema edukacijama uživo na županijskoj ili lokalnoj razini – u siječnju ili veljači te lipnju ili srpnju 2019.

Sudjelujete li u edukacijama u virtualnim učionicama bilo u okviru eksperimentalnog programa Škola za život ili kao dio priprema za novi kurikulum Informatike edukacije ne trebate ponovno prolaziti. 

Ukoliko niste imali priliku sudjelovati na radionici „Kako uspješno učiti u online okruženju“ dodatne informacije i savjete o uporabi online okruženja za učenje i suradnju (CARNET-ov Loomen) možete pročitati na ovim poveznicama

 
Na ovoj poveznici je tablica s popisom virtualnih učionica po predmetima i pripadnih poveznica. Poveznicu iz tablice upišete ili kopirate i zalijepite u mrežni preglednik te prijavite u sustav sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom. U slučaju prijave u pogrešnu virtualnu učionicu jednostavno odaberite kliknite na Ispiši me iz e-kolegija.
 


 

NEMOJ MI SE RUGATI !!!

 Svakoga dana stotine tisuća učenika njihovi vršnjaci zadirkuju i ismijavaju. Kad verbalna agresija preraste u fizičko nasilje, većina škola odlučno reagira. Međutim, velika većina zlostavljajućeg ponašanja u školi (engl. bullying) nije otvoreno nasilje, već prikriveno psihičko ratovanje. Ono se pojavljuje u obliku ismijavanja u društvu, psihičkog zastrašivanja i kolektivnog odbacivanja. Zbog Zz Stoga treba djecu naučiti nove vještine kao što su prepoznavanje vlastitih osjećaja i osjećaja drugih, izražavanje onoga što želimo reći na neprijeteći način, prepoznavanje predrasuda, te naučiti misliti dalje od netrpeljivih poruka iz nečije prošlosti. U prilogu se nalaze PRIRUČNICI "NEMOJ MI SE RUGATI" podjeljeni na priručnik za učitelje 2. do 5. razreda i priručnik za učitelje od 6. do 8. razreda.


Blog o prevenciji i borbi protiv nasilja! 

 


 

CoolSchool je sustav koji omogućuje učiteljima dodavanje vlastitog sadržaja na svoje internet stranice.
Namijenjen je prvenstveno učiteljima, učenicima i njihovim roditeljima, no sigurno će se na ovim stranicama naći zanimljivog sadržaja i za ostale posjetitelje.

 


 

 

Forum za nastavnike i učitelje

Mjesto za rasprave o obrazovnom sustavu u Republici Hrvatskoj


Microsoft Teams
PROVJERA AAI PODATAKA

Ispravnost korisničkih podataka možete provjeriti na mrežnoj stranici:

 https://provjera.skole.hr/

Datoteka:CARNET.hr Logotip.png – Wikipedija

Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Kalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji

e-Dnevnik

-Dnevnik za nastavnike

Image result for e dnevnik logo

e-Dnevnik za učenike i roditelje

Image result for e dnevnik za roditelje i učenike

 

Upute za korištenje         e-Dnevnika
RASPORED ZVONJENJA

    

   Prvo zvono u 7:55

    1.SAT: 8:00 - 8:45 
    2.SAT: 8:50 - 9:35
    3.SAT: 9:40 - 10:25
    4.SAT: 10:45 - 11:30
    5.SAT: 11:35 - 12:20
    6.SAT: 12:25 - 13:10
    7.SAT: 13:10 - 13:50 

RASPORED SATI
Za upise u srednju školu

 

 

PRAVOPIS

   

    

GRAMATIKA

Brojač posjeta
Ispis statistike od 20. 11. 2009.

Ukupno: 328886
Ovaj mjesec: 1164
Ovaj tjedan: 443
Danas: 15
CMS za škole logo
Osnovna škola Zagvozd / Trg zabiokovskih junaka Domovinskog rata 4, HR-21270 Zagvozd / os-zagvozd.skole.hr / ured1@os-zagvozd.skole.hr
preskoči na navigaciju